Moviment Consolació

El Moviment està estructurat en etapes que atenen a l’edat i al grau de compromís dels seus membres:

 

 

logo mic

Etapa infantil. És l’etapa dels més petits que volen ser amics de Jesús, aprendre d’Ell a consolar als homes i donar-lo a conèixer. Aquesta primera etapa comença desprès de la Primera Comunió i es coneix per les sigles MIC (Moviment  Infantil Consolació).

 

 

logo com

Etapa Juvenil. Està formada per adolescents i  joves, majors de 14 anys que desitgen seguir a Jesús, progressar en la seva vida de fe i compromís cristià i descobrir la vocació de Consolació a la que Déu el crida. S’estructura en quatre nivells: Coneixement,Incorporació,Creixement i Opció Responsable, segons el procés de maduració cristiana i el compromís dels seus membres. S’identifica amb les sigles COM (Consolació per el Món).

 

logo lc

Etapa Adulta. Està integrada per joves que, realitzat el seu discerniment vocacional en el nivell d’Opció responsable del COM, es senten cridats a viure i expressar el carisma de consolació com laics i per altres joves i adults que sense haver recorregut l’itinerari de l’etapa juvenil del Moviment volen orientar la seva vida i compromís cristià segons aquest Carisma. Els membres d’aquesta etapa reben el nom de Laics Consolació perquè han optat per viure l’espiritualitat laïcal del carisma de Consolació. Se identifiquen amb les segles LC.