eTIMSS 2019 – TIMSS amb tauleta

L’Estudi Internacional de Tendències en Matemàtiques i Ciències (TIMSS-Trends in International Mathematics and Science Study) és una avaluació que valora la qualitat del sistema educatiu a partir del rendiment dels alumnes de quart curs d’educació primària en matemàtiques i ciències i que té les competències com a referent. Aquest estudi ha estat dissenyat per analitzar i comparar les diferències entre sistemes educatius i contribuir així a la millora dels ensenyaments i els aprenentatges en tots els països.

L’estudi TIMSS està coordinat pel Departament d’Ensenyament a través del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, i a nivell estatal per l’Instituto Nacional de Evaluación Educativa del Ministerio de Educación y Formación Profesional.

A Catalunya han estat elegits 55 centres educatius per passar la prova; entre ells el nostre. El proper divendres 26 d’abril, els nostres xiquets i xiquetes de 4t de primària, mitjançant l’ús de tauletes i llapis òptic, realitzaran les dues proves de caire competencial en matemàtiques i ciències. Per conèixer més aspectes d’aquesta prova podeu consultar aquest tríptic.

Triptic_informatiu_TIMSS2019_catala