Setmana Nadalenca

Ens trobem en la recta final del 1r trimestre i d’un Nadal que truca ja les portes de cada llar. En el període d’advent el centre prepara la vinguda de Jesús amb molta il·lusió i busca moments per compartir aquest goig amb les famílies que formem part de la comunitat educativa del nostre estimat col·legi. Per tal que us pugueu organitzar, us facilitem la relació d’actes i trobades amb el desig de què les famílies hi participeu activament.

 

DIA ACTE HORA LLOC ETAPES IMPLICADES CONSISTIRÀ EN:
17 desembre Eucaristia de Nadal 19:30 h. Capella del Centre Tots els cursos Eucaristia i pica-pica gentilesa de l’AMPA
18 desembre Ofrena d’aliments i productes d’higiene personal Matí Capella del Centre Alumnes de totes les etapes educatives Ofrena davant del Naixement.
19 desembre Entrega de notes 1r trimestre 17 h a 20 h. Aules INF, PRI i ESO Tots els cursos Entrega de notes i entrevista amb el/la tutor/a
20 desembre Festival de Nadal (1a part) 17 h. Auditori “Felip Pedrell” Llar, Ed. Infantil (2n cicle), 1r i 2n de Primària Actuacions, entrega premis postals de Nadal i recollida de cartes per part dels Patges Reials
20 desembre Festival de Nadal (2a part) 18:30 h. Auditori “Felip Pedrell” 3r, 4t. 5è i 6è de Primària i ESO Actuacions i entrega premis postals de Nadal.
19 juny Entrega d’orles 4t ESO 20 h. Capella del Centre 4t ESO Eucaristia, pica-pica…

 

ALTRES INFORMACIONS D’INTERÈS
 
Els aliments i els productes d’higiene personal per a l’ofrena es poden portar el dilluns 17 i dimarts 18. Tot el que es recollirà anirà destinat a Caritas Tortosa i a la Casa d’Acollida.

 

El dijous 20, el dia del festival, no hi haurà classe per la tarda. El servei de menjador funcionarà amb normalitat i podreu recollir els vostres fills a les 15 h.

 

Us recordem que el darrer dia del trimestre (21 de desembre) les classes finalitzaran a les 13 h. El servei de menjador funcionarà amb normalitat i podreu recollir els vostres fills a les 15 h.