Premis Col·legi Consolació

El passat dimarts 19 de juny vam celebrar la nostra sisena “Diada Cultural” que ja sabeu que vam rebatejar l’any passat amb el nom de “Premis Col·legi Consolació”.

L’essència d’aquesta festa vol, com sempre, compartir amb tots els membres de la comunitat educativa: emocions, reconeixements i part del treball realitzat aquest curs.

Aquest any hem volgut passar l’acte al matí per a què no s’ho perdés ningú. I tenir al complert les etapes de primària i ESO, i aquells alumnes d’infantil que han resultat guanyadors.

Com cada any vam viure l’entrega de premis del “Maria Tena”, Olimpíada i concurs de fotografia matemàtica, a més dels guanyadors de la 1a Setmana Matemàtica. Vam descobrir quins dels nostres alumnes es van presentar a les proves de Cambridge, unes proves dutes a terme a principis d’aquest mes de juny. Vam explicar també, quins del nostres alumnes havien destacat en diferents proves i concursos dins l’àmbit català. Vam conèixer quin ha estat el millor projecte de recerca realitzat pels alumnes de 4t d’ESO.

Vam gaudir també d’una mostra del treball de la coral i de l’obra de teatre que han preparat els de sisè. Tant la coral com els alumnes de sisè han participat, com cada any, en la: “Trobada de corals escolars de les Terres de l’Ebre” i la “Mostra de teatre escolar” respectivament.

La veritat és que va ser un acte molt emotiu en el que vam aplaudir “a rabiar” els nostres petits i no tan petits.