Diada poliesportiva

Avui divendres, els nostres alumnes de 6è i 1r d’ESO han participat en la 6a Diada Poliesportiva de centres d’Ensenyament del Baix Ebre realitzada al Pavello Firal de Tortosa. 

La jornada, ha comptat amb la participació de 18 centres escolars del Baix Ebre. Les activitats de l’alumnat de 6è de primària, han transcorregut amb franges de 20’ i rotacions per les 12 estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles i d’altres poliesportius com futbol, rem, judo o minibàsquet i minihandbol. I, seguidament, a partir de les 12.00h, l’alumnat de 1r d’ESO ha dut a terme activitats programades també amb franges de 20’ i rotacions per les 12 estacions d’esports.

Aquesta Diada està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport i l’impuls dels Serveis Territorials d’Ensenyament i de Salut i de la Representació Territorial de l’Esport; amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa; del Grau Universitari de CAFE EUSES URV – Campus Terres de l’Ebre; dels cicles formatius de CAFE i de CAFEM de l’Institut de Tecnificació d’Amposta i de diverses entitats esportives de Tortosa.