Stop Llei «Celaá»

Des del centre volem expressar la nostra preocupació per la nova llei educativa: la LOMLOE, més coneguda com a Llei Celaá. Actualment s’està debatent al Parlament, quan les preocupacions de la societat són unes altres a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Per què ens preocupa l’aprovació de la nova llei educativa?

 Pel moment en què s’està gestant.
 Perquè és una llei sense consens ni diàleg de la comunitat educativa.
 Perquè desplaça la responsabilitat de les famílies com a primeres educadores dels seus fills i filles.
 Perquè priva l’elecció de les famílies al centre educatiu on volen portar els seus fills i filles, que és un dret reconegut per la Declaració Universal dels Drets Humans.
 Perquè devalua l’ensenyament de la Religió al centre educatiu.
 Perquè posa en risc la pluralitat del sistema educatiu com l’escola concertada afectant a més de 9.300 centres que veuen perillar la seva continuïtat i funció social.
 Perquè afecta més de 260.000 professionals, docents i no docents, que veuen perillar la continuïtat dels seus llocs de treball.

En definitiva, la LOMLOE afecta al nostre col·legi, als nostres professors, a les nostres famílies i als nostres alumnes. Us afecta a vosaltres, directament; ens afecta a tots.

Us presentem la campanya «Més plurals, més lliures, més iguals». Cap a una escola realment inclusiva, amb tots i per a tots. S´hi proposen un seguit d´iniciatives, com una recollida de signatures contra la Llei Celaá i a favor de la convivència dels diferents models educatius i dels drets reconeguts en la nostra Constitució, a la qual podeu accedir a la pàgina web www.masplurales.es .

El Col·legi Consolació ens unim a aquesta campanya de recollida de signatures i us demanem el suport a les famílies aportant-hi també la vostra signatura i fent-ne la màxima difusió possible.

L´Equip Directiu