Preinscripció 2020-21

El Departament d’Ensenyament ha publicat l’esperat calendari de preinscripcions per al proper curs 2020-2021 dels ensenyaments obligatoris (2n Cicle Infantil, Primària i ESO) i els no obligatoris (Llar i CFGM).

Davant les circumstàncies actuals us animem a realitzar els tràmits de preinscripció de manera telemàtica: Aquest any es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat , emplenant un formulari i enviant la documentació necessària, escanejada o fotografiada, al correu del col·legi: e3004311@xtec.cat

Aquelles famílies que no disposeu dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, podreu presentar les vostres sol·licituds de forma presencial a partir del dimarts 19 i fins divendres 22 de maig. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre trucant per telèfon (977440326) o  a través del correu electrònic abans esmentat.

L’horari d’atenció i reserva de la cita prèvia serà de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores. Us facilitem la sol·licitud de preinscripció  per si la voleu portar emplenada, o bé, la podeu emplenar en el mateix moment de la tramitació presencial.

Les dates més rellevants que heu de tenir en compte són les següents:

Preinscripció

  • Del 13  al 22 de maig per al primer i segon Cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. (Presentació telemàtica)
  • Del 19 al 22 de maig per al primer i segon Cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. (Lliurament presencial amb cita prèvia)
  • Del 2 al 8 de juny per al Cicle de Grau Mitjà de Formació Professional de Cures Auxiliars d’Infermeria. (Lliurament presencial amb cita prèvia)

 

Matrícula (Totes de manera presencial amb cita prèvia)

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon Cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i ESO: del 13 al 17 de juliol
  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a primer Cicle d’Educació Infantil: del 17 al 23 de juliol 
  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a CFGM.: de l’1 al 7 de setembre